Inom vilka områden kan jag hålla kurser i efter utbildningen?

Hundinstruktörsutbildning

Efter utbildningen, och steg för steg under själva utbildningen, blir du instruktör och kan hålla kurser inom följande områden:

* Grundlydnad

* Grundlydnad fortsättning+aktivering

* Tävlingslydnad

* Tävlingslydnad fortsättning

* Agility

* Person-spår

* Person-sök

* ID-spår

* Bevakning

* Kantarellsök

* Klickerträning (separat eller invävt i andra kurser)

Du kommer också att kunna arbeta med enskild träning (sk. privatträning) samt kunna ta på dig uppdrag att träna hundar för meritering/ prov

Vi lägger stor vikt på pedagogik varför du kommer att få en mycket bra grund till att träna hund överlag men med specialkompetens på ovanstående.

Tanken är att du, om du vill, ska kunna starta upp din verksamhet redan under själva utbildningen eftersom du blir instruktör i ett ämne i taget.

På så vis kan vi också behandla frågeställningar som kan dyka upp i det "verkliga livet" kring att driva ett företag inom hund och lära oss av varandra