Ny utbildningstart Nov 2019

Hundinstruktörsutbildning

Alternativ 1:

Anmälningsavgift: 2400kr

Därefter 975kr/ månad i de 24 månaderna som utbildningen fortgår.

Total kostnad för utbildningen: 25.800kr (inkl. moms)

Alternativ 2:

Anmälningsavgift 2400kr

Därefter betalas 20.000kr senast 1 månad före utbildningens startdatum

Total kostnad för utbildningen: 22.400kr (inkl. moms)

* Kost och logi ingår inte i utbildningskostnaden.

* Det nödvändiga kursmaterialet ( främst i form av kompendier för de olika delarna) ingår i kostnaden.

Anmälningen är bindande. Dvs det går ej att få tillbaka anmälningsavgiften. Om du betalt anmälningsavgiften men, av en eller annan anledning, inte kan starta just när du hade tänkt det,  så erbjuds du en senare start utan att då behöva betala en ny anmälningsavgift.

Om du avbetalar utbildningen men avbryter den så är det en månads uppsägningstid som gäller.

Bankkonto Nordea: 3260 0243143

Viljas Hundskola innehar F-skatt och är registrerat för moms